Du kan alltid ta kontakt når du lurer på noe

Lurer du på noe kan du alltid ta kontakt med oss på hello@colorwool.no. Har du handlet hos oss er det supert om du skriver ditt ordrenummer i mailen så vi kan lettere hjelpe deg. Alle som handler hos oss må være over 18 år og vi følger alltid det norske lovverket som til en hver tid regulerer vår virksomhet.

Hvilke betalingsalternativer kan du velge?

Du kan velge å betale med:

  • Bank- og kredittkort
  • Elektronisk faktura
  • Delbetaling (dele opp beløpet og betale over tid)

Det er Klarna som hjelper oss med dette når du handler hos oss. Velger du elektronisk faktura eller delbetaling vil du få alle opplysninger du trenger på mail fra Klarna om hvor mye og når du skal betale.

Hvordan behandler vi dine personopplysninger?

Når du er på nettet vil du alltid legge igjen elektroniske spor. Vi i ColorWool vil aldri misbruke eller selge disse opplysningene videre. Vi bruker kun statistikker så vi kan forbedre butikken så den blir enklere å handle i for deg.

Nyhetsbrev

Vi vil gjerne holde kontakten, men det er opp til deg. Hvis du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss må du selv melde deg på. Det er også enkelt å melde seg av.

Universell utforming

Vi har prøvd så godt vi kan med de ressursene vi har å gjøre butikken vår så enkel å handel i som mulig for alle brukere. Gi oss gjerne tips og tilbakemelding på hva vi kan gjøre bedre så det blir enda enklere å handle ulltøy og finne riktig størrelse og farge.

Opphavsrett

Innholdet på colorwool.no er opphavsrettsbeskyttet og tilhører ColorWool AS (Org.nr. 915429548). Dette gjelder all informasjon som tekst, bilder, ikoner, lyd, film og andre visuelle virkemidler. Dette må ikke brukes, verken i privat eller kommersielt anliggende før dette er godkjent skriftlig av ColorWool AS. Alt nevnt over må heller ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form. Det er ulovlig å modifisere eller endre  innholdet på dette nettstedet.

ColorWool reserverer seg for feilskrivinger og eventuelle prisendringer på www.colorwool.no.

ColorWool AS
Ringstabekkveien 106
1356 Bekkestua
Organisasjonsnummer 915429548

Eiere: Tora Varvin og Siri Tandberg
Kontakt oss på: hello@colorwool.no